Vakantie opvang

In de herfst en winterperiode zijn binnenkonijnen welkom zolang het niet harder vriest dan min 10°. Boven de ren hangen wij dan een warmtelamp en in de ren krijgen ze veel stro. U gaat op vakantie en zoekt een plekje voor uw konijn(en) tijdens uw vakantie? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Bij K’nijn & Ko zijn ze van harte welkom en zal het ze aan niets ontbreken.  Met de liefdevolle verzorging van onze vrijwilligers zullen ook uw konijnen genieten van hun vakantie.

En dan niet opgesloten in een hok, maar gewoon dag en nacht in een veilig afgesloten ren, zodat u rustig op vakantie kunt gaan en uw konijnen in goede handen zijn. Zie hier de verblijven.

Alle konijnen die in ons pension verblijven hebben dag en nacht hun eigen veilige ren ter beschikking zonder direct contact met buurkonijnen, dit in verband met onrust tussen koppels.

Alle konijnen krijgen dagelijks vers hooi, water, brokjes en groenvoer. We proberen in alle gevallen zoveel mogelijk hierin aan de thuissituatie te voldoen, omdat konijnen gevoelig zijn voor veranderingen. Omdat ze zo gevoelig zijn, dient u ook uw eigen brokjes mee te nemen. Hooi, stro, bodembedekking, water en groenvoer is ruim aanwezig en zit bij de prijs inbegrepen. Voor een uitgebreide Prijslijst kunt u op onze tarievenpagina kijken.

Wat moet u meenemen als u uw konijnen bij ons wilt laten logeren... heel simpel alleen maar ruim voldoende hard voer/brokjes en uw konijnen. Eventueel medicatie indien nodig, maar de rest regelen wij (zie ook de voorwaarden).
U kunt geheel onbezorgd van uw vakantie genieten en uw konijn(en) zijn in goede handen.

In de herfst en winterperiode zijn binnenkonijnen welkom zolang het niet harder vriest dan min 10°. Boven de ren hangen wij dan een warmtelamp en in de ren krijgen ze veel stro.

In verband met de grote toename van boekingen voor de vakantieopvang openen we voor het jaar 2025 op 1 oktober 2024, zodat ook latere boekers nog mogelijkheden hebben.

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube