Vakantie opvang

Gaat u op vakantie en zoekt een plekje voor uw konijn(en) tijdens uw vakantie? Dan bent u bij ons aan het goede adres!

Onze vakantieopvang is voor de week van de carnavalsvakantie 2022 (24-2 t/m 5-3) helemaal volgeboekt. In de zomervakantie zijn wij voor de maand augustus helemaal volgeboekt.

Bij K’nijn & Ko zijn ze van harte welkom en zal het ze aan niets ontbreken. Er zijn veel mogelijkheden in ons pension en met uitgebreide (medische) kennis en de liefdevolle verzorging van onze vrijwilligers zullen ook uw konijnen genieten van hun vakantie.

En dan niet opgesloten in een traliekooi, maar gewoon dag en nacht in een veilig afgesloten ren, zodat u rustig op vakantie kunt gaan en uw konijnen in goede handen zijn.

Alle konijnen die in ons pension verblijven hebben dag en nacht hun eigen veilige ren ter beschikking zonder direct contact met buurkonijnen, dit in verband met onrust tussen koppels.

Alle konijnen krijgen dagelijks vers hooi, water, brokjes en eventueel groenvoer. We proberen in alle gevallen zoveel mogelijk hierin aan de thuissituatie te voldoen, omdat konijnen gevoelig zijn voor veranderingen. Omdat ze zo gevoelig zijn, dient u ook uw eigen brokjes mee te nemen. Hooi, stro, bodembedekking, water en eventueel groenvoer is ruim aanwezig en zit bij de prijs inbegrepen. Voor een uitgebreide Prijslijst kunt u op onze tarievenpagina kijken.

Wat moet u meenemen als u, uw konijnen bij ons wilt laten logeren… heel simpel alleen maar ruim voldoende hard voer/ brokjes en uw konijnen.  U kunt geheel onbezorgd van uw vakantie genieten en uw konijn(en) zijn in goede handen.

In de herfst en winterperiode hebben wij beperkt ruimte voor binnen konijnen. De ren wordt dan verwarmd met een warmtelamp.

 

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube