Voedsters

Sharma

Sharma

<V2913>
Bonna

Bonna

Zo, mijn naam is Bonna, ik ben een Japanner. Lachen, maar ik kom gewoon uit Nederland. Mijn baasje was allergisch, dus moest stoppen met konijnen houden en daarom zit ik nu in de opvang. Zit graag op mijn eigen plek maar ben niet graag alleen. Dus val je op een Japanner, dan ben ik je man. Kom...
Moira

Moira

Mijn naam is Moira en dat zegt het al, ik ben zwart en heb hangoren en ben nog een beetje benauwd dat ik nu in de opvang zit. Ben niet zo groot en jammer dat mijn baasjes gingen verhuizen, want ik kon niet mee. Graag wil ik een afspraakje met een knappe man die ervoor zorgt dat ik nergens meer bang voor hoeft te zijn. Een beschermer dus. Mail je mij?
Nina

Nina

Mijn naam is Nina, een mooi meisje en dat ben ik ook, heel zwart van kleur, maar je kunt mij altijd overal herkennen want ik heb een wit neusje, staande grote oren en ben flink uit de kluiten gewassen. Ik zoek dus ook een stoere gozer, want ik kan wel wat bescherming gebruiken. Ik ben namelijk niet zoveel gewend. Kom jij mijn zelfvertrouwen een beetje opkrikken, dan wacht ik op jou.
Skya

Skya

Hoi ,ik ben Skya. Genoemd naar de lucht, maar kijk graag de kat uit de boom. Ik ben nog jong en samen met een heleboel konijnen zogenaamd gedumpt. Ik ben nu groot en wil graag een leuke man ontmoeten. Staande oortjes, nog klein en lekker zwart. Mail je voor mij want dan gaan we samen weg.
Sterrin

Sterrin

Hallo, mijn naam is Sterrin. Het staat in de sterren geschreven dat ik hier een leuke gozer mag uitzoeken. Ik groei nog even door, want ik ben nog jong. Ik heb staande oren, ben nieuwsgierig en zwart. Ben jij mijn nieuwe ster? Die zie ik al aan de horizon.
Halina

Halina

Hallo mijn naam is Halina en ik kom uit een ver land, want ik ben een Japanner. Heel mooi beige met zwart maar ben nog jong, met staande oortjes en moet nog even groeien. Maar als het zover is, ga ik hier een afspraakje maken met een leuke jongeman om verder samen door het leven te gaan. Dus kies mij als ik groot ben.
Lorelei

Lorelei

Hallo, mijn naam is Lorelei, genoemd naar die mooie rots aan de rivier. Ben nog hartstikke jong en groei gelukkig hard, dus als het zover is, wil ik graag een leuke jonge vent die mijn mooie hangoortjes wast. Ik ben wit met grijze oren. See you.
Sarissa

Sarissa

Hi, hoor ik daar mijn naam noemen? Ik ben Sarissa en ik wil graag een leuke man. Ik ben zelf een meisje, maar hartstikke zwart, heb hangoortjes en in de opvang gekomen met mijn 3 broers. Een zogenaamd oepsnestje. Nu is het zover dat ik op date mag met een maatje die mijn oren wast. Ik ben wel ondeugend, maar heel lief. Ik wacht op jou.
Linette

Linette

Een mooie flinke hangoor dame ben ik en mijn naam is Linette. Beige bruin van kleur met mooie zwarte strepen over mijn rug. Ik ben wat groter en zoek een flinke gozer die met mij een afspraak wil maken. Als je mailt dan hups ik naar je toe.
Cloë

Cloë

Hi, Cloë is mijn naam, kort maar krachtig. Ik ben ook een echt knap konijn, flink van postuur, prachtig van kleur, witte zijkanten, mooie bruine vacht bovenop en eeuwig durende oogschaduw rond mijn beide ogen en staande oren. Dus heren een afspraakje met mij moet niet moeilijk zijn. Mail snel dan weet je het wel.
Popcorn

Popcorn

<tekst>
Kikkie

Kikkie

<tekst>

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube