Voedsters

Amilia

Amilia

Het is langharig en met kleine staande oortjes. Grijs met wit van kleur en uiteraard een echte dame. Ik ben heel lief en al wat ouder maar echt vief. Ik zoek een lieve pensionado van het mannelijk geslacht die helpt mijn vacht zo mooi te houden. Je hoeft niet knap te zijn, want dat ben ik al.
Mia

Mia

GERESERVEERD Hoi hoi, mijn naam is Mia, een prachtige chinchilla dame. Ik ben het eerste corona konijn, kortom mijn baasje had er niet goed over nagedacht en het bleek toch wel wat meer in te houden met zomaar een konijn. Gelukkig zijn ze daarin eerlijk geweest en ben ik in de opvang terecht...
Linette

Linette

Een mooie flinke hangoor dame ben ik en mijn naam is Linette. Beige bruin van kleur met mooie zwarte strepen over mijn rug. Ik ben wat groter en zoek een flinke gozer die met mij een afspraak wil maken. Als je mailt dan hups ik naar je toe.
Mira

Mira

Zwervend in Drimmelen heeft het Dierenasiel mij gevonden, want ik had veel honger en ben toen maar meegegaan. Een mooie witte vacht met wat kleine zwarte vlekjes op mijn rug en staande oortjes: dat ben ik. Ben jij die leuke man die met mij een nieuw leven wil beginnen? Dan mail snel.
Rahima

Rahima

Je zou het niet zeggen, maar ik ben iets te zwaar. Ik ben toch nog een beetje verdrietig omdat mijn echtgenoot is overleden. Grijs met wit en staande oren. Zo nu weet je alles over mij. Mail je gauw, dan kan ik jou ook alles vragen en gaan we samen weg.
Alora

Alora

Als je het over baby's hebt, dan ben ik er een. Klein maar fijn en grijs met wit met staande oortjes. Eerst groter groeien maar, dan een leuke gozer ontmoeten die mij warm houdt en beschermt. Ik kan bijna niet wachten tot de prins op het witte paard komt.
Vivan

Vivan

Ze noemen mij blond, maar ik heb een zwart neusje en uiteraard mooie hangoren. Via de Dierenambulance hier afgestaan en nu op zoek naar een afspraakje met een lieve echtgenoot die mijn mooie oortjes wast. Kom maar snel.
Serena

Serena

Zwart met staande oortjes en nog jong en klein, maar toch wel op zoek naar verkering met een lieve jongen. Ik word niet groot, dus zoek ik bescherming bij een stoere vent. Mail je mij?
Orelia

Orelia

Ik ben beige met hangoren en op zoek naar een leuke echtgenoot die mij alle misère van de lange reis doet vergeten. Mail je mij, dan kom ik snel naar je toe.
Rixta

Rixta

Dat zie je helemaal niet vaak, zeg maar gerust zelden. Een prachtige blauwe Rex met hangoren en dat ook nog een volwassen vrouw die niet verhaart. Nou ja zeg, ik ben snel weg hier, want er is al interesse van diverse heren.
Vlinda

Vlinda

Hou je van rood-blond met hangoren, dan word ik je nieuwe vrouw. Welke leuke gozer zoekt een date met een aparte vrouw, want mij zie je echt niet vaak. Knap ben ik ook nog. Genoeg reden om te mailen.
Manini

Manini

Na een lange reis vanuit Dierenasiel Helmond kwam ik hier aan en kijk hier een beetje treurig, want mijn maatje is overleden. Maar het positieve daaraan is dat hier een heleboel mannen zijn waaruit ik mag kiezen. Joepie!!!!!.
Myfa

Myfa

Ik ben een zogenaamde wit rode met staande oren en heel alert. Nu ik hier naar toe gereisd ben, wil ik ook snel verkering met een leuke vent. Mail je me snel, dan ga ik met je mee.
Pientje

Pientje

Het is stoer en groot, ja, ja, ik ben een Vlaam, wildkleur met enorme oren en ook nog vrouwelijk. Wie o wie durft het aan om mijn oren te komen wassen en dat grote lijf te onderhouden. Voel jij je aangesproken, mail me dan, dan gaan we samen stoeien in de tuin, want ik hou wel van ruimte.
Sitske

Sitske

Ik ben wit en een jonge dame die uit een oepsnest is geboren. We waren met veel en dus zit ik nu hier om zelf een leuke gozer uit te zoeken. Staande oortjes, dus heren wie wil een jonge blom.
Troela

Troela

Een echt fotomodel zoals je ziet. Mijn broers zijn hier ook, maar ik ben de dame van het oepsnest. Geheel wit met beige ogenschaduw en mooie grote staande oren. Nog jong en in de groei, maar wel op zoek naar een date met een leuke vent die samen met mij wil wonen in een forever home. Mail je mij?
Seelia

Seelia

Je gelooft het misschien niet, maar ik ben afgestaan omdat ik teveel stampte en de buurt wakker hield. Het klopt als ik in een kleine ruimte zit, want dat bevalt mij niet. Maar ik ben lief, zwart en heb hangoren en als je mij laat lopen, dan heb ik het naar mijn zin. Welke heer wil een actieve dame.
Iggy

Iggy

Ik ben een witte vrouw met zwarte oren en hele mooie ogenschaduw. Leefde alleen met mijn baasje op een slaapkamer, maar de studie vergt te veel, dus moesten we afscheid nemen. Inmiddels ben ik geheel gereed om te daten met een leuke gozer die met mij wil stoeien, spelen en knuffelen. Herken jij je zelf, mail dan maar vlug.

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube