Voedsters

Poppy

Poppy

Wie houdt er van een Vlaam met een chinchilla vacht? Iedereen toch. Zo mooi en knap zie je ze zelden. Mijn maatje is overleden, dus mag ik hier daten met een nieuwe gozer. Je hoeft niet knap te zijn, als je maar lief bent. Mailen dus.
Joplin

Joplin

[BINNENKONIJN] Ik ben een bruin hangoor meisje, al wat ouder en ik mis een maatje die mijn hangoren bijhoudt en lief voor mij is. Ik ben rustig, hou van warmte en zoek een lieve echtgenoot. Wie wil van mij houden.
Jette

Jette

Hallo ik ben Jette, een mooie vrouw met twijfelachtige oren, 1 hangend, 1 staand, maar dat mag de pret niet drukken. Mijn kleur is wit-bruin en grijs, dus kies maar. Mijn baasje kon niet meer voor mij zorgen, dus terug naar de opvang en opnieuw gaan daten met een leuke gozer die voor mij wil zorgen en waar ik lekker tegenaan kan liggen want het wordt winter. Vergeet je niet te mailen voor mij?
Kiona

Kiona

[BINNENKONIJN] Mijn lieve echtgenoot is overleden en dus wil ik graag opnieuw verkering met een lieve man, want mijn hangoren verdienen af en toe een poetsbeurt. Ik ben beige met mooie pluis en heel lief van karakter. Val je op mij, mailen dan.
Dasha

Dasha

Het is zwart met wit, pluizig, half langharig en met staande oren. Herken je mij direct, dan mailen heren want ik ben apart en van mijn soort zijn er niet veel. Af en toe een trimbeurt is wel noodzakelijk, maar als je een goede echtgenoot bent, word ik door jou gepoetst. Mailen heren.
Blanc

Blanc

Ik ben Blanc en ik heet niet voor niets zo, want ik ben wit en behoorlijk aan de maat. Ben op zoek naar een stoere man die mijn witte kleur in orde houdt en mij vertroetelt en vooral mijn oren wast. Ga jij de uitdaging aan?
Merel Minou

Merel Minou

Mooie naam heb ik. Ik ben genoemd naar twee vrijwilligers en ben klein maar dapper. Mooie staande oortjes en donkerbruin van kleur. Ze hebben mij achtergelaten, snap je dat nou, zo'n mini konijntje. Ik wil graag een vriend.
Larina

Larina

Hoi ik ben Larina, genoemd naar iemand uit een ver land, maar ik ben gewoon van hier en heb hangoren en ben grijs van kleur. Via het Dierenasiel hebben ze me hier gebracht en mij verteld dat ik hier een nieuw manneke uit mag zoeken. Jippie verkering.
Sjaan

Sjaan

Mijn naam is Sjaan en ik ben een heel lief meisje, zwart met wit, een zogenaamde Lotharinger. Mijn baasje stopt met konijnen houden en heeft mij hier naar toe gebracht om een nieuwe echtgenoot te zoeken en dat wil ik graag. Ik ben een stoere meid die valt op een lieve gozer. Mail je mij dan ga ik graag met je mee.
Destiny

Destiny

Het was niet de bedoeling dat mijn bestemming de opvang zou zijn, maar so be it! Gelukkig is het hier droog en ga ik zoeken naar een leuke man die met mij in de tuin wil spelen en stoeien, want de kinderen keken niet meer naar mij om en dan is het jammer maar helaas. Ben jij mijn nieuwe echtgenoot? Ik ben wit met bruine oren en mooie beige ogenschaduw die niet verdwijnt. Mailennnnnnnnnnnnn!
Hoppie

Hoppie

[BINNENKONIJN] Leuke naam vind ik zelf, maar het was niet zo fijn omdat ik niet kon blijven bij mijn baasje. Zoals je ziet ben ik zwart met wit en heb helicopter-oren en moet een beetje afvallen. Maar als ik hier een jongen vind, dan zal dat vast gaan lukken. Als echtpaar gaan we samen leuke dingen doen in mijn forever home.
Steeltje

Steeltje

Ik ben net bevallen van vier oepsnest kinderen die ik zelf opvoed. Ik ben weer beschikbaar om een leuke gozer te ontmoeten, die met mij een nieuw konijnenleven wil beginnen. Kleur overwegend zwart met witte enorme oren, soms hangend soms staand. Hou heel veel van aandacht, aaien en heb een rustig karakter. Mail mij, ik ben apart.
Mims

Mims

Ik ben beige met wit en heb staande oortjes. Ik ben hier gekomen via het dierenasiel en mag op zoek naar een leuke gozer die met mij wil daten. Ben jij die leukerd, mail dan snel.
Jara

Jara

Mijn kleur zie je niet vaak. Ik ben midden bruin met een hele mooie witte verticale streep achter mijn staande oortjes. Ik wil graag in contact komen met een mooie lieve man die met mij vrijen kan. Mail maar gauw, dan kijken we of het iets wordt.
Ditty

Ditty

Na een lange reis ben ik via het Dierenasiel hier beland en ben nieuwsgierig welke mannen allemaal gaan reageren op mijn huwelijksadvertentie. Ik ben mooi met bruine ogen en heb hangoren. Ik wil graag een leuke gozer ontmoeten die stoer is en voor mij wil zorgen. Zie jij jezelf als de ideale kandidaat, mail dan vlug.
Zoofie

Zoofie

Ik ben al volwassen maar nog niet bejaard en heb een mooie wildkleur. Mijn man is overleden en nu zou ik graag een nieuwe echtgenoot willen ontmoeten, die ik hier mag uitzoeken. Als je op natuurkleur valt, dan ben ik je vrouw.
Noesje

Noesje

<V3269>
Mira

Mira

<V3270>

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube