Voedsters

Jette

Jette

Mijn naam is Jette, aparte naam vindt je niet. Ik heb hangoren en mijn kleur is wit-bruin en grijs, dus kies maar. Ik ben via het Dierenasiel hier gekomen. Nu zoek ik in deze omgeving een nieuw maatje die het geweldig vindt mij te verwennen en tegen mij aan te liggen, want het wordt kouder en dan is met zijn twee toch een stuk aangenamer. Ik wacht op je mailtje.
Cala (gesteriliseerd)

Cala (gesteriliseerd)

Hoi iedereen, mijn naam is Cala. Een prachtige meid. Ik ben in de opvang gekomen vanwege omstandigheden. Wow, ik mag nu zelfs op zoek naar een vriendje om mee samen te wonen, dat lijkt me super! Heb jij dus een leuk heer die smoorverliefd wordt op mijn blauwe kijkers, hop hop haast je dan snel naar de opvang. Ik zit in de opvang sinds 02-01-2022.
Miesa

Miesa

Mijn enorme hangoren verraden mij al, ik ben Miesa, zwart met witte oren en lekker aan de maat. Mijn echtgenoot is overleden, dus mag ik op zoek naar een nieuwe heer die met mij wil trouwen om opnieuw een echtpaar te zijn en knus tegen elkaar aan te liggen. Ik wacht op jouw afspraakje.
Taba

Taba

Hallo, ik heet Taba en ben samen met een andere vrouw gevonden in Zundert. Ik ben nu een beetje kaal, ze heeft mij geplukt, dat doen vrouwen. Ik ben zwart maar het groeit vast weer snel aan en dan ben ik weer knap en kan ik op zoek naar een leuke vent die met mij wil trouwen en een echtpaar wil zijn. Trouw en lief.
Imke

Imke

Ik ben Imke, wildkleur en met enorme staande oren, dus ik word nog veel groter. Ze hebben mij achtergelaten op straat. Nu ben ik hier om een leuke man te zoeken. Ben jij die leukerd dan ga ik je vertroetelen.
Sirena

Sirena

Ik ben genoemd naar een zeemeermin, maar ik ben toch echt een konijn met staande oren en zwart van kleur. Ze hebben aan mijn oren geknabbeld omdat ik met veel te veel konijnen in een klein hokje zat en iedereen honger had. Nu ik lekker bijgekomen ben en voldoende te eten krijg, heb ik tijd en zin om met een lieve man een paar te zijn. Vindt jij mijn oren niet erg, dan ben ik je vrouw. Date snel met mij en we gaan gauw naar huis.
Moira

Moira

Mijn naam is Moira en dat zegt het al, ik ben zwart en heb hangoren en ben nog een beetje benauwd dat ik nu in de opvang zit. Ben niet zo groot en jammer dat mijn baasjes gingen verhuizen, want ik kon niet mee. Graag wil ik een afspraakje met een knappe man die ervoor zorgt dat ik nergens meer bang voor hoeft te zijn. Een beschermer dus. Mail je mij?
Nina

Nina

Mijn naam is Nina, een mooi meisje en dat ben ik ook, heel zwart van kleur, maar je kunt mij altijd overal herkennen want ik heb een wit neusje, staande grote oren en ben flink uit de kluiten gewassen. Ik zoek dus ook een stoere gozer, want ik kan wel wat bescherming gebruiken. Ik ben namelijk niet zoveel gewend. Kom jij mijn zelfvertrouwen een beetje opkrikken, dan wacht ik op jou.
Lina

Lina

Hoi, ik heet Lina en ben een lief klein konijn. Spierwit met een beige streep op de rug en een prachtige zwarte ogenschaduw rond mijn beide ogen zodat ik je doordringend kan aankijken. Staande oortjes. Ik ben hier gekomen omdat mijn maatje is overleden en zodoende zoek ik opnieuw verkering met een fijn maatje. Ben dol op wassen van de oren en best wel ijdel. Zoek je mij, mail dan gerust.
Kalea

Kalea

Hou je van langharig, dan ben ik de vrouw die je moet uitkiezen. Mijn naam is Kalea. Ik ben prachtig wit met licht beige en heb kleine staande oortjes. Maar ik word wel graag gekamd om mijn vachtje zo mooi te houden. Als jij dat niet kan, dan moet het baasje dat doen. Op zoek naar een date ben ik hier gekomen via het Dierenasiel. Ik wil verkering!!!!
Halina

Halina

Hallo mijn naam is Halina en ik kom uit een ver land, want ik ben een Japanner. Heel mooi beige met zwart maar ben nog jong, met staande oortjes en moet nog even groeien. Maar als het zover is, ga ik hier een afspraakje maken met een leuke jongeman om verder samen door het leven te gaan. Dus kies mij als ik groot ben.
Larina

Larina

Hoi ik ben Larina, genoemd naar iemand uit een ver land, maar ik ben gewoon van hier en heb hangoren en ben grijs van kleur. Via het Dierenasiel hebben ze me hier gebracht en mij verteld dat ik hier een nieuw manneke uit mag zoeken. Jippie verkering.
Kendi

Kendi

Ze hebben mij Kendi genoemd en ik ben nog een jong meisje, wildkleur grijs en hangoortjes die nog wel groeien hoor. Ben naar de opvang gebracht en gered met heel veel andere konijntjes. Dus ga ik nu op date met een leuk manneke die samen met mij wil dartelen. See you.
Melé

Melé

<tekst>
Michi

Michi

<tekst>

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube