Rammen

Olliver

Olliver

Hoi, ik heet Olliver en ben een man met hele mooie hangoren die gespikkeld zijn. Mijn vacht is beige van boven en wit aan de onderzijde, dus ben ik echt een knap konijn. Mijn maatje is overleden, dus zoek ik verkering met een lief vrouwke dat samen met mij lekker tegen elkaar aan wil liggen in de komende winter en alle seizoenen daarna. Mail je even voor mij?
Buttons

Buttons

Hoi, ik heet Buttons oftewel knoopjes. Ik ben bruin van kleur en heb leuke hangoortjes. Bij binnenkomst was ik een beetje ziekjes, maar het gaat met mij de goede kant op en ik hoop dan ook een leuk meisje te vinden dat van knoopjes houdt. Als ik terug ben maken we een afspraakje.
Joker

Joker

Ze hebben mij Joker genoemd naar die slimmerd uit het kaartspel. Ik heb mooie pluisjes rond mijn snoet en ben bruin beige met een herkenbare witte bles op mijn kop en heb staande oren. Wie voor mij valt zal er geen spijt van krijgen, want ik hou van knuffelen en aaien. Mail je snel dan wacht ik op jou.
Moon

Moon

Mijn naam is Moon, ik ben spierwit en heb blauwe ogen, dus een echte knappe gozer. Mijn oren staan recht overeind en ik snap niet waarom ik ben afgestaan. Zo'n knap konijn als ik doe je toch niet weg. Enfin ik ben blij hier te zijn, want nu mag ik op zoek naar een nieuw vrouwke dat bij mij past. Je hoeft niet knap te zijn als je maar lief bent. Ik wacht op jou.
Octavio

Octavio

Hi, ik heet Octavio en ben grijs van kleur met staande oortjes. Ik ben geboren met 3 broertjes en zusjes, een zogenaamd oepsnest. Nu ben ik zover om in het huwelijk te treden met een mooie maar vooral lieve jongedame. Ik wacht op mijn date met jou.
Santo

Santo

Mijn naam is Santo en ik ben hartstikke zwart met hangoren. Ik ben hier gekomen samen met mijn broers en zusje, want wij zijn afgestaan omdat mijn moeder per ongeluk is bevallen haha. Geloof je het zelf. Maar ik zoek een liefdevolle jonge dame die met mij wil daten en een mooi nieuw huisje wil betrekken. Ik wacht op jou.
Gerben

Gerben

Hi, ik heet Gerben en ben beige zwart van kleur. Mijn oren zijn nog twijfelachtig maar het neigt naar hangoor. Ik ben afgestaan omdat mijn baasje niet meer voor mij kon zorgen, dus zoek ik een leuke dame die met mij wil daten. Haast je want ik ben een ram en die zijn zeer gewild.
Twingo

Twingo

Ja hoor, het moest ervan komen. Ik ben genoemd naar een auto omdat een van de vrijwilligers die rijdt haha. Ik ben wit met hangoren en mooie bruine ogen. Hop graag rond en wil een date met een lief vrouwke dat ook graag rondhopt, dan doen we dat samen. Als je mij kiest zul je er geen spijt van hebben.
Bicco

Bicco

Ik ben een man en ik heet Bicco. Ik heb een wildkleur met pluis rond mijn hoofd en grote staande oren. Als je mij zo ziet ben ik net een bang hertje, maar ik ben moedig en ben op zoek naar verkering met een leuke vrouw. Mail je snel?
Orbis

Orbis

<tekst>
Sjimmie

Sjimmie

Hi, ik ben Sjimmie, je weet wel van die strip. Ik ben grijs met wit met staande oortjes en langharig, dus mijn vachtje heeft wel af en toe een trimbeurt nodig. Mijn baasjes gingen verhuizen en ik kon niet mee. Heel jammer maar daar staat tegenover dat ik nu wel graag een afspraakje wil met een lief vrouwtje zodat we samen lekker kunnen knuffelen en poetsen. Kom je mij snel halen?
Gondo

Gondo

Hallo, mijn naam is Gondo en je ziet dat ik hartstikke wit ben met lange hangoren en hele mooie ogen. Ik zoek verkering met een lieve vrouw die ervoor zorgt dat ik wit blijf en mijn hangoren verzorgt en ook graag knuffelt en een warm nestje zoekt. Date met mij en ik ga je verwennen.
Otis

Otis

<R3149>

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube