Rammen

Lucius

Lucius

>>Hallo, ik ben knappe Lucius. Ik ben namelijk gevonden. Je snapt wel dat ik er al een hele reis op heb zitten. Ik vind het daarom ook erg spannend in de opvang, maar ze zijn ontzettend lief voor me en hoop dat ik snel een lief vriendinnetje ontmoet bij een net zo lieve en geduldige baas. Maak je snel een afspraak om te komen kijken!<<
Elbert

Elbert

Mijn lieve vrouw is overleden en daarom ben ik hier om nieuwe verkering te zoeken met een dametje van stand. Ik ben een ekster, nee geen vogel maar zo is mijn kleur, hele mooie grijstinten met wit en staande oortjes. Volwassen maar niet bejaard. Mail je mij?
Moos

Moos

Hi, ik mis Sam en daarom ben ik hier gebracht en afgestaan. Het is zwart met hangoren en al wat ouder, maar dat maakt voor lieve vrouwen vast niks uit. Mail je mij dan gaan we samen in de tuin spelen.
Velvet

Velvet

Ik heb een prachtige gladde vacht, al wat ouder en ben bruin beige van kleur. Ik verhaar dus nauwelijks. Ben teruggekomen naar de opvang om een nieuwe relatie aan te gaan want nu ben ik weer alleen. Mailen jullie voor mij dames.
Silvio

Silvio

Hi. Ik ben zwart en achtergelaten in de tuin van een studentenhuis, maar gered door een student die daar kwam wonen. Ik ben weer helemaal opgeknapt door zijn pa en bij de opvang gekomen om een lief meisje te zoeken, zodat ik niet meer alleen ben. Ben jij mijn nieuwe vrouw dan zie ik je vlug.
Bennie

Bennie

Hoi. Ik ben gevonden in het bos en met mijn lange haren was dat geen leuke ervaring. Overal vieze beesten en geen eten dat ik gewend was.  Mijn rechteroog heeft helaas geen traanbuis, dus zoek ik een vrouw die mijn oog wast zodat het schoon en mooi blijft. Want als ik gekamd ben, al zeg ik het zelf, ben ik best knap.
Binky

Binky

Hoi, zoals je ziet wil ik er graag vandoor. Een zogenaamde driekleur, dat kun je zo goed zien. Mijn vrouw is overleden en nou zeggen ze hier dat er een mannenoverschot is, maar ik hoop toch snel een date te krijgen met een lieve dame.
Coffee

Coffee

Het is zwarte koffie maar dan op zijn Engels. Samen met mijn broer hier gebracht en in de pubertijd ging dat natuurlijk fout. Wij willen gewoon daten met een meisje. Daarom ben ik hier. Mailen vrouwelijk schoon.
Jock

Jock

Hi, ik ben een zwarte hangoor man en zoek een vrouw die ik beschermen kan. Wie o wie gaat mij aan de vrouw helpen. Herken jij jezelf, mail dan snel.
Mikal

Mikal

De kinderen waren niet bereid mijn hok te verschonen en de aandacht te geven die ik echt wel nodig heb. Ik ben klein, oftewel petit, zwart met wit en met hele kleine staande oortjes. Ben nog jong maar groei niet meer. Welke vrouw houdt van klein maar fijn.
Biebbel

Biebbel

Zeer beweeglijke hangoor ben ik, met een hele mooie beige met grijze kleur. Ik zoek verkering met een leuke dame die mijn oren onderhoudt en samen met mij wil knuffelen. Mail je mij, dan kom ik naar je toe.
Willem

Willem

Ik ben klein, black en tan met staande oortjes en zoek een vrouwke dat mij wil verwennen en tegen mij aan wil liggen, want ik hou van knuffelen en spelen. Mailen dames.
Boye

Boye

Ik ben een volwassen jongeman met hele mooie manen rond mijn hangoren. Zogenaamd pluis. Licht beige van kleur. Zo zie je ze niet zo vaak. Daarom zoek ik een zeldzame dame die lief voor mij is en bereid is dit allemaal te onderhouden. Herken jij jezelf? Mail me dan snel.
Pimmetje

Pimmetje

Hi, ik ben een witte jongeman met grijze oortjes en ook mijn snuitje is grijs. Mijn baasje kon niet meer voor mij zorgen, dus heeft ze mij hier gebracht om een nieuwe vrouw uit te zoeken. Volwassen met staande oortjes en op zoek naar een meisje dat gezellig en lief is. Zelf ben ik rustig, dus val je voor mij dan mail me direct.

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube