Rammen

Hummer

Hummer

Hallo, ik ben hummer. Of bedoelen ze humeur? Nee vast niet want ik ben best een vrolijk ventje. Mijn baasje heeft me afgestaan omdat mijn maatje is overleden. Kortom, ik ben op zoek naar een leuke meid en een baasje zonder honden. Nieuwsgierig? Maak dan snel een afspraak?
Kain

Kain

Ik ben destijds gered uit een zorginstelling en inmiddels flink gegroeid. Vindt je mij ook zo knap op deze foto? Zo zie ik er in het echt ook uit. Ben groot en heb flinke oren, Een Japanner, maar dan uit de kluiten gewassen. Ik ben van het mannelijk geslacht, dus zoek verkering met een struise vrouw, dan kunnen we samen blaadjes eten. Ik bewaar er een paar voor jou.
Finch

Finch

Hi, ik heb pluis rond mijn kopje, ben mooi chocolade bruin en heb kleine staande oortjes. Ben over het algemeen niet zo groot. Mijn vrouw is overleden, dus zoek ik hier een nieuwe lief dametje dat op mij valt. Ben jij dat mail dan, dan gaan we samen weg.
Miro

Miro

Ik had een poosje een beschadigd neusje, maar ben nu weer helemaal beter en gezond. Ik zou graag een nieuwe heer ontmoeten nu ik weer knap en fit ben. Wildkleur en staande oortjes dus puur natuur. Mailen maar.
Sibet

Sibet

[BINNENKONIJN] Het is zwart met grijs en heeft bruine ogen en is langharig: dat ben ik. Af en toe een trimbeurt is nodig en naast een nieuwe vrouw zoek ik dus ook een baasje die van kammen houdt.
Kwast

Kwast

Ja hoor, ze hebben mij Kwast genoemd omdat ik van die mooie pluisjes aan mijn kin heb hangen. Ben zwart van kleur, heb staande oren en ben een beetje ondeugend. Ik wil graag trouwen met een leuke vrouw en daar mag ik hier naar zoeken. Als je mailt kom ik snel naar je toe.
Sjimmie

Sjimmie

[BINNENKONIJN] Hi, ik ben Sjimmie, je weet wel van die strip. Ik ben grijs met wit met staande oortjes en langharig, dus mijn vachtje heeft wel af en toe een trimbeurt nodig. Mijn baasjes gingen verhuizen en ik kon niet mee. Heel jammer maar daar staat tegenover dat ik nu wel graag een afspraakje wil met een lief vrouwtje zodat we samen lekker kunnen knuffelen en poetsen. Kom je mij snel halen?
Lanzo

Lanzo

[BINNENKONIJN] Klein maar dapper en jong ben ik ook nog. Nu nog binnen, maar in de zomer kan ik wel naar buiten. Mijn baasje kon mijn verzorging niet meer regelen, zodoende ben ik hier gekomen, gegroeid en nu zo ver dat ik een meisje zoek want die vind ik hartstikke leuk. Aaibaar en wit met grijze oortjes. Welke leuke meid wil mij.?
Erik

Erik

Erik, een echte Hollandse naam. Ik ben hartstikke wit met hele mooie zwarte ogen met ogenschaduw en staande oortjes. Het dierenasiel heeft mij opgevangen en hier naar toe verhuisd en nu zoek ik een vrouw die met mij verkering wil. Jippie als dat zou lukken zo voor de winter, dat zou geweldig zijn.
Doede

Doede

[BINNENKONIJN] Het valt niet mee om jong en zeer beweeglijk te zijn en dan samen met je zus te wonen. Dus zoek ik snel een leuke vrouw die mijn staande oortjes wast. Ik ben herkenbaar aan mijn witte pootje en verder helemaal zwart. See you.
Tiko

Tiko

Je ziet het al aan mijn hangoren, die zijn lichtbeige en ik ben een abrikoos. Mooi van tekening en wil er hier graag vandoor. Maar dan wel met een mooi vrouwke dat ik uit mag zoeken. Wil je een lieve, mooie man? Mail dan.
Boba

Boba

Ze dachten dat ik een meisje was, maar ik bleek een jongen en dus even slikken want nu wil ik ook verkering met een vrouwke. Ik heb staande oortjes en ben heel lief en aaibaar. De kinderen hadden geen tijd meer voor mij. Jammer, maar zo is het leven, dus meisjes klim in de pen.
Pixi

Pixi

Witte oren, beige vacht en een prachtig lijf. Ik ben de partner geweest van Steeltje en heb met haar vier knappe kinderen gekregen. Om te voorkomen dat er kinderen kwamen, waren we uit elkaar gehaald door mijn baasje, maar het was al te laat en nu zijn we dus gescheiden en mag ik op zoek naar een nieuwe vrouw want zij moet de kinderen opvoeden en zo lang wil ik niet wachten. Mail je dan kom ik naar je toe.
Snoeske

Snoeske

Hi, ik ben een mooie, spierwitte ram met hangoren en blauwe ogen. Via het dierenasiel ben ik hier naar toe gereisd om op zoek te gaan naar een lieve vrouw die ervoor zorgt dat mijn hangoren goed verzorgd worden. Spreekt dat je aan, mail dan maar snel.
Monsieur

Monsieur

Mijn maatje is overleden en dat deed mij veel verdriet, maar gelukkig mag ik hier op date voor een nieuwe vrouw. Ik ben groot, grijs-blauw van kleur en een zogenaamde Franse hangoor, dus een zwaargewicht. Hou je van een beetje stevigheid, dan mail en we gaan een afspraakje maken.
Jump

Jump

Ik heb weer een lange reis achter de rug en ben door het Dierenasiel hier naar toe gebracht. Ze hebben mij verteld dat ik hier een nieuwe dame uit mag zoeken waarmee ik naar huis kan. Dus dames mailen maar. Ik ben er helemaal klaar voor.

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube