Rammen

Muncie

Muncie

Hello, ik ben Muncie. Je ziet gewoon zo al dat ik vreselijk lief en schattig ben. En had ik al gezegd... heeeel knap. Ik ben in de opvang gekomen vanwege omstandigheden. Nu is het mijn tijd, ik mag gaan daten met een leuke meid, yeah! Het lijkt me fantastisch om met een leuke dame samen te wonen...
Brammie

Brammie

Ik heet Brammie, leuke naam verzonnen en ik heb hangoren en ben bruin-wit van kleur. Op mijn neusje heb ik een mooie grijze streep. Knap uiterlijk nietwaar. Omdat ik nu geen maatje heb, wil ik hier proberen een leuke dame te vinden, want ik word graag gekoppeld zodat ik weer lekker in de tuin kan spelen. Mail je snel?
Joker

Joker

Ze hebben mij Joker genoemd naar die slimmerd uit het kaartspel. Ik heb mooie pluisjes rond mijn snoet en ben bruin beige met een herkenbare witte bles op mijn kop en heb staande oren. Wie voor mij valt zal er geen spijt van krijgen, want ik hou van knuffelen en aaien. Mail je snel dan wacht ik op jou.
Moon

Moon

Mijn naam is Moon, ik ben spierwit en heb blauwe ogen, dus een echte knappe gozer. Mijn oren staan recht overeind en ik snap niet waarom ik ben afgestaan. Zo'n knap konijn als ik doe je toch niet weg. Enfin ik ben blij hier te zijn, want nu mag ik op zoek naar een nieuw vrouwke dat bij mij past. Je hoeft niet knap te zijn als je maar lief bent. Ik wacht op jou.
Santo

Santo

Mijn naam is Santo en ik ben hartstikke zwart met hangoren. Ik ben hier gekomen samen met mijn broers en zusje, want wij zijn afgestaan omdat mijn moeder per ongeluk is bevallen haha. Geloof je het zelf. Maar ik zoek een liefdevolle jonge dame die met mij wil daten en een mooi nieuw huisje wil betrekken. Ik wacht op jou.
Gerben

Gerben

Hi, ik heet Gerben en ben beige zwart van kleur. Mijn oren zijn nog twijfelachtig maar het neigt naar hangoor. Ik ben afgestaan omdat mijn baasje niet meer voor mij kon zorgen, dus zoek ik een leuke dame die met mij wil daten. Haast je want ik ben een ram en die zijn zeer gewild.
Twingo

Twingo

Ja hoor, het moest ervan komen. Ik ben genoemd naar een auto omdat een van de vrijwilligers die rijdt haha. Ik ben wit met hangoren en mooie bruine ogen. Hop graag rond en wil een date met een lief vrouwke dat ook graag rondhopt, dan doen we dat samen. Als je mij kiest zul je er geen spijt van hebben.
Bicco

Bicco

Ik ben een man en ik heet Bicco. Ik heb een wildkleur met pluis rond mijn hoofd en grote staande oren. Als je mij zo ziet ben ik net een bang hertje, maar ik ben moedig en ben op zoek naar verkering met een leuke vrouw. Mail je snel?
Sjimmie

Sjimmie

Hi, ik ben Sjimmie, je weet wel van die strip. Ik ben grijs met wit met staande oortjes en langharig, dus mijn vachtje heeft wel af en toe een trimbeurt nodig. Mijn baasjes gingen verhuizen en ik kon niet mee. Heel jammer maar daar staat tegenover dat ik nu wel graag een afspraakje wil met een lief vrouwtje zodat we samen lekker kunnen knuffelen en poetsen. Kom je mij snel halen?
Otis

Otis

Hallo, mijn naam is Otis en ik ben een man die op zoek is naar een vrouw voor eeuwige trouw. Ik zal mij even voorstellen. Wildkleur met staande oren en hele grote mooie ogen. Ik ben hartstikke levendig, niet meer piepjong, maar met verkering komt mijn tweede jeugd er aan.
Yoda

Yoda

Mijn naam is Yoda, net als in de film ben ik een jonge man en wit met staande oortjes. Ik ben hier gekomen via het dierenasiel en heb een mooie vacht die enige onderhoud vraagt. Af en toe trimmen, want anders raak ik in de klit. Welke kapster wil graag mij onderhouden en lief voor mij zijn? Mail vlug.
Nick

Nick

Hoi, ik ben Nick, helemaal zwart met hangoren. In het donker zie je mij niet, maar overdag ben ik aanwezig. Mijn vrouw is overleden dus mag ik hier een nieuwe echtgenote uitkiezen en dat doe ik graag. Hoor van jou.
Erik

Erik

Erik, een echte Hollandse naam. Ik ben hartstikke wit met hele mooie zwarte ogen met ogenschaduw en staande oortjes. Het dierenasiel heeft mij opgevangen en hier naar toe verhuisd en nu zoek ik een vrouw die met mij verkering wil. Jippie als dat zou lukken zo voor de winter, dat zou geweldig zijn.

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube