Rammen

Blue

Blue

Hallo, ik ben Blue. Ik denk dat ik genoemd ben naar die blauwe vogel uit de film rio. Het enige is verschil is dat ik geen blauwe kleur heb en... ow,ja ik ben een konijn. Ik zal kort wat over mezelf vertellen. Ik ben geboren in juni 2017, dus een jonge god. Mijn baasje heeft me af moeten staan omdat...
Gizmo

Gizmo

Hoi, ik ben Gizmo. Het allerliefste vrolijkste kereltje in de opvang. Ik ben op 27 maart 2022 in de opvang terecht gekomen omdat mijn baasje te weinig tijd had voor mij en mijn vachtverzorging. Zoals je ziet heb ik lang haar, dit betekent dat ik iedere week geborsteld wil worden. Het liefst met...
Clover

Clover

Hallo, mijn naam is Clover en in de opvang gekomen met mijn zussen als oopsnestje. Ik ben een lief, actief en een tikkeltje brutaal ventje, maar wel doof. Ik heb veel ruimte nodig, want ik hou van rennen, springen en gek doen. En wat ook belangrijk is om te weten, is dat ik met gemak uit een ren van 1 meter hoog klim. Een echte houdini dus. Het lijkt me erg leuk om een vriendinnetje te ontmoeten, misschien is ze wel heel rustig of ook zo gek als een deur. Maak je een afspraak voor een date?
Toon

Toon

Hoi, ik ben gewoon Toon, wildkleur en staande oren en mijn vrouw is overleden. Dus mag ik hier gaan proberen een nieuwe soulmate te vinden en dat wil ik graag. Ik ben best knap al zeg ik het zelf, dus dat moet niet moeilijk zijn. Wacht op jou.
Rocko

Rocko

Hoi hoi, ik ben Rocko, een knappe vent. Rocko klinkt als een stoere kerel. Of ik dat ben? Dat moet je maar in het echt komen bekijken. Neem je dan ook een leuke dame mee voor een date? O ja, en ik zoek een baasje die niet allergisch voor me is want dat is namelijk de reden dat ik in de opvang ben gekomen. Tot snel?!
Robino

Robino

Genoemd naar een sieraad en wit-beige van kleur, ogen zwart, zo bijzonder heb je ze nog niet gezien. Via het Dierenasiel ben ik in de opvang terecht gekomen en mag een dame uitkiezen. Ben jij die dame met wie ik een echtpaar wil vormen? Kom en kies mij.
Wilkie

Wilkie

Hallo ik ben Wilkie, een bruine hangoor. Ik ben gevonden door de dierenambulance en toen naar de opvang gebracht, zodat ik nu een nieuw maatje mag uitzoeken dat bij mij past. Maak snel een afspraakje met mij.
Boyd

Boyd

Vindt je mijn naam leuk, maak dan een afspraak, want ik ben Boyd en ik ben een boy, oftewel ram. Mijn kleur bevalt je zeker want ik ben een Thrianta, zo'n mooie roodbruine stoere gozer. Ik mag op zoek naar een pronte dame want ik ben ook wat zwaarder. Kom je langs?
Lutein

Lutein

Ik ben Lutein, een Thrianta ram met grote staande oren en ze hebben mij op straat gevonden. Via het Dierenasiel ben ik hier terecht gekomen. Nu wil ik graag een lieve dame uitzoeken waarmee ik kan daten om samen een paar te worden. Ik zie je gauw.
Bontje

Bontje

Hallo ik heet Bontje en ben mooi bruin van kleur met grote staande oren. Ze noemen dat een wildkleur. Moet nog wel een beetje groeien maar wil wel graag op zoek naar een leuke jonge vrouw die met mij wil afspreken. Mail je gauw naar mij?
Brammie

Brammie

Ik heet Brammie, leuke naam verzonnen en ik heb hangoren en ben bruin-wit van kleur. Op mijn neusje heb ik een mooie grijze streep. Knap uiterlijk nietwaar. Omdat ik nu geen maatje heb, wil ik hier proberen een leuke dame te vinden, want ik word graag gekoppeld zodat ik weer lekker in de tuin kan spelen. Mail je snel?
Boaz

Boaz

Hoi, ik heet Boaz, ben bruin met wit en met flinke hangoren. Ben een redelijk grote jongen en voor de deur van de opvang in het vondelingenhotel gezet. Ik denk dat mijn baasje niet meer voor mij kon zorgen want ik eet best behoorlijk en dus zie ik het positief in, want ik mag op zoek naar een nieuwe vrouw die met mij wil stoeien en lekker knuffelen. Hoor ik daar in de verte al een leuke gozer komen?
Blueberry

Blueberry

Ik ben bijzonder, want ik ben spierwit, heb hangoren en blauwe ogen en ik heet Blueberry. Hoe knap wil je het hebben. Helaas ben ik door mijn baasje naar het Dierenasiel gebracht en nu ben ik hier om opnieuw verkering te zoeken met een mooie vrouw die flink kan poetsen, want ja ik ben wit en dat moet wel zo blijven. Stuur je even een mailtje?
Renko

Renko

Hi, ik ben Renko, een knappe hangoor met wit en grijs. Heb een zwart neusje en daardoor zie ik er uit als een echt fotomodel. Ben afgestaan vanwege een allergie. Komt tegenwoordig veel voor, maar ik zoek dus verkering met een dame die ook graag fotomodel is, niet knap maar vooral lief. Wacht op mijn date.

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube