Koppels

Boef en Millie (via Welkoop in Elst)

Boef en Millie (via Welkoop in Elst)

Hallo, mijn naam is Boef. Ik ben de knappe hangoor. Ik woon samen met mijn vrouw Millie. Is ze niet mooi? Wij zijn samen in de opvang gekomen vanwege omstandigheden. Nu hopen we samen te verhuizen naar een fantastische plek, ons forever home.
Sibet en Sophie

Sibet en Sophie

Ik heet Sibet en ben de man van het stel, ben licht beige met een mooie witte bef en heb hangoortjes. En ik ben Sophie, een zwarte langhaar en korte oortjes. Ik wil dus af en toe wel gekamd worden. Wij zijn al een tijdje samen en gaan graag naar een nieuw forever home. Naam: Sibet Geboren:...
Storm en Sunny

Storm en Sunny

Mijn naam is Storm en ben hartstikke wit met blond en heb hangoren. Ik ben de echtgenoot van Sunny, ook geheel wit met hangoren. Ons baasje had een allergie en wij zijn dus afgestaan aan de opvang om een nieuw huisje te zoeken. Hou je van wit dan zijn wij het aangewezen paar. Mail je snel dan stormen wij op je af.
Feeby en Whixley

Feeby en Whixley

Wij zijn een mooi echtpaar, Feeby dat ben ik wit met grijs en staande oortjes en Whixley, bruin wit de vrouw van het stel. Ik woonde al eerder in de opvang maar nu ben ik terug. Mijn baasjes kunnen niet langer voor ons zorgen dus wachten we samen op een nieuw forever home. Kom je ons uitkiezen, want wij zijn heel lief en aaibaar.
Lusje en Ludia

Lusje en Ludia

Hallo, ik ben Lusje, de mooie beige met witte man met staande oortjes en ik ben Ludia zijn echtgenote en ik ben zwart met wit. Wij hebben allebei een mooie witte bles op ons snuitje en zijn al lang bij elkaar. Zoek jij een knap echtpaar, mail dan snel want we zijn zo weg.
Jeri en Jerien

Jeri en Jerien

Mooi koppel zijn wij, want ik heet Jeri en ben zwart met een witte onderkant en mijn staande oortjes zijn wit van binnen en ben herkenbaar aan mijn witte neusje. Mijn echtgenote is beige en heeft hangoren en wij lusten erg graag hooi en brokjes. Kom jij ons halen want we zijn heel nieuwsgierig en aaibaar.
Ago en Aida

Ago en Aida

Wij zijn al een aantal jaren samen. Dus stel ik mezelf even voor. Ik ben Ago zwart van kleur, heb hangoren en ben van het mannelijk geslacht. Ik heet Aida, naar die mooie opera, en ben een zogenaamde driekleur, heel licht beige met wit en bruin en ook ik heb hangoren. Mail je snel dan komen we graag met je mee.
Dior en Chanel

Dior en Chanel

<R3155 en V3156>
Dex en July

Dex en July

Gezocht: beter huisje voor deze 2 handtamme konijnen. Het is een koppeltje en beiden zijn gecastreerd. Dex (wit, ram) is ongeveer 2 jaar oud. Hij is een beetje onzeker. Hij houdt van rondrennen en binkies maken. Hij knaagt overal aan en krijg dit niet afgeleerd bij hem. Daarom is hij niet geschikt om los in huis te lopen. Door zijn schrikachtige gedrag is buiten in een drukke omgeving geen optie. Binnen in de ren is hij altijd een vrolijk konijntje geweest. Met wat lekkers kun je hem aaien, maar zonder iets lekkers kruipt hij liever op een afstandje waar hij je kan bekijken.

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube