Koppels

Boef en Millie (via Welkoop in Elst)

Boef en Millie (via Welkoop in Elst)

Hallo, mijn naam is Boef. Ik ben de knappe hangoor. Ik woon samen met mijn vrouw Millie. Is ze niet mooi? Wij zijn samen in de opvang gekomen vanwege omstandigheden. Nu hopen we samen te verhuizen naar een fantastische plek, ons forever home.
McQueen en Paulien

McQueen en Paulien

Hi, mooi koppel zijn wij, klein en groot bij elkaar. Paulien is de Vlaam, mijn vrouw en zwart en ik ben Paulien, de man van het stel. Wij zijn allang bij elkaar. Mijn baasje gaat emigreren en tot onze teleurstelling kunnen wij niet mee. Dus wij zoeken een nieuw thuis.
Benito en Benita

Benito en Benita

<R1694&V1695>
Kwastje en Jilly

Kwastje en Jilly

Wij zijn beiden zwart, maar Jilly heeft een mooie bruine nek, zogenaamd black en tan. Ik ben zwart met een wit voetje en een witte neus, dus je kunt ons niet door de war halen. Waar wij woonden waren we niet meer zo gelukkig, want de kinderen keken niet meer naar ons om. Graag willen wij een nieuwe baasje die voor altijd een gelukkig thuis biedt. Mail je even?
Fips en Franci

Fips en Franci

Even voorstellen: ik heet Fips en ben de man van het stel en ben zwart met grijs, zogenaamde teddy en ik heb regelmatig een kam en trimbeurt nodig. Mijn vrouw is zwart-blond en heet Franci. Wij zijn allang een paar en zoeken een nieuw forever home. Kom je ons snel halen? Vast bedankt.
Mauricio en Limke

Mauricio en Limke

[BINNENKONIJN] Wegens familieomstandigheden zijn wij naar de opvang gebracht. Ik als man heb een grijs-witte vacht en staande oren en mijn vrouw is wit en heeft hangoren. Wij hopen op een nieuw forever home want mijn vorige baasje was heel verdrietig dat ze niet meer voor ons kon zorgen. Mail maar snel want wij houden van knuffelen en aaien.
Linus en Lala

Linus en Lala

[BINNENKONIJN] Mijn naam is Linus, ik ben een hangoor man en heb de zogenaamde wildkleur meegekregen. Ik stel je voor aan mijn dame Lala, langharige vacht met staande oortjes. Ik word graag gekamd en ga daar voor zitten. Wij zijn binnen gewend maar mochten bij mooi weer ook naar buiten. Maar nu zitten we graag bij de kachel. Wil jij ons verzorgen dan wachten wij op je mail.
Ventje en Tikkie

Ventje en Tikkie

[BINNENKONIJN] Wij zijn een gelegenheidskoppel en hebben elkaar in de opvang ontmoet. Een zogenaamd liefde op het eerste gezicht. Ventje is al wat ouder, wit met grijs en haar baasje is overleden. Ik, Tikkie, had een partner die ziek werd en zo is het gekomen. Wij hopen op een leuk huisje samen want als je nu verkering hebt, dan wil je ook samen verder. Mail voor ons, daar krijg je geen spijt van. Wij zijn leuk.
Dex en July

Dex en July

Gezocht: beter huisje voor deze 2 handtamme konijnen. Het is een koppeltje en beiden zijn gecastreerd. Dex (wit, ram) is ongeveer 2 jaar oud. Hij is een beetje onzeker. Hij houdt van rondrennen en binkies maken. Hij knaagt overal aan en krijg dit niet afgeleerd bij hem. Daarom is hij niet geschikt om los in huis te lopen. Door zijn schrikachtige gedrag is buiten in een drukke omgeving geen optie. Binnen in de ren is hij altijd een vrolijk konijntje geweest. Met wat lekkers kun je hem aaien, maar zonder iets lekkers kruipt hij liever op een afstandje waar hij je kan bekijken.

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube