Koppels

Knabbel en Pluisje

Knabbel en Pluisje

Vraag niet wie wie is, want wij zijn allebei grijs met beige en hebben hangoren. Wij zijn al jaren bij elkaar en dat willen we graag zo houden. Kan jij ons een nieuw huisje bieden, mail je dan?
Popcorn en Frutje

Popcorn en Frutje

Logeren bij WELKOOP in Elst Ons kun je goed uit elkaar houden. Popcorn is de hangoor, mijn echtgenoot en ik ben Frutje, de chinchilla dame. Wij zijn al een aantal jaren bij elkaar en allebei grijs van kleur. Ik heb kleine staande oortjes en mijn man heeft hangoren. Nu weet je alles. Kom je ons snel halen?
Blueberry en Pientje

Blueberry en Pientje

BLUEBERRY IS DOOF; NIET BIJ KINDEREN <tekst>
Bing en Pretty

Bing en Pretty

Wij zijn een zogenaamd driekleur echtpaar en al een hele tijd bij elkaar. Staande oortjes en je kunt ons goed uit elkaar houden want de een heeft meer wit dan de ander. Val je voor een lief koppel dan mail ons snel.
Hubble en Hestia

Hubble en Hestia

Wij zijn zwart met wit en hebben prachtige ogenschaduw en staande oortjes. Wij kregen te weinig aandacht, dus zijn we hier gekomen om een nieuw huisje te zoeken. Wij zijn sociaal en lief en niet zo klein, dus zoeken we een baasje met aardig wat ruimte. Kun jij dat bieden, dan gaan we graag mee.

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube