Koppels

Boef en Millie (gesteriliseerd) (via Welkoop in Elst)

Boef en Millie (gesteriliseerd) (via Welkoop in Elst)

Hallo, mijn naam is Boef. Ik ben de knappe hangoor. Ik woon samen met mijn vrouw Millie. Is ze niet mooi? Wij zijn samen in de opvang gekomen vanwege omstandigheden. Nu hopen we samen te verhuizen naar een fantastische plek, ons forever home.
Fortuna en Oleska

Fortuna en Oleska

Hoi, wij zijn een echtpaar. Ik ben Oleska, mijn staande oren horen prima en ik ben zwart en wij passen heel goed bij elkaar. En ik heet Fortuna, wit met grijs en ik ben destijds gedumpt voor de deur en heb in Oleska mijn forever love gevonden. Mijn baasjes gingen verhuizen naar een piepklein appartement en wij waren een grote tuin gewend, dus heeft ze ons hier gebracht om een nieuw huisje te vinden waar we weer lekker buiten kunnen spelen. Kom jij ons halen. Wij zijn heel lief en worden graag geaaid.
Jicho en Senne (gesteriliseerd) (binnenkonijnen)

Jicho en Senne (gesteriliseerd) (binnenkonijnen)

Hallo ik ben Jicho, een mooi wit pooltje met kleine staande oortjes. Maar ik ben wel een pechvogel, want mijn oogje was beschadigd en dat is verwijderd. Maar ik ben heel alert en vind alles op het gebied van eten. Een aai daar doe ik veel voor. Kom jij mij verwennen? Want ik heb wel het een en ander meegemaakt, maar heb nu wel een leuke dame en ze heet Senne.. Hoi, ik ben Senne en ben een heel lief konijn dat een beetje pech heeft gehad. Gebeten door een vijandige man en ben dus een beetje ziek geweest maar ben er weer bovenop maar moet voortaan wel binnen wonen. Ben grijs van kleur met mooie hangoren en knap. Ik woon samen met Jicho, die maar één oog heeft.

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube