2 Konijnen niet plaatsbaar

niet plaatsbaar: konijn is nog niet vrijgegeven voor adoptie


Fleurtje

Fleurtje

Ik ben een wat oudere bloem die nog lang niet verwelkt is. En daarom zoek ik hier naar een leuke man en echtgenoot die mijn hangoren poetst. Zelf ben ik best knap: beige met wit. Ik heb wat kleine ongemakken aan mijn achterwerk, maar die zijn hier zo weer opgelost. Mailen voor mij!
Jock

Jock

Hi, ik ben een zwarte hangoor man en zoek een vrouw die ik beschermen kan. Wie o wie gaat mij aan de vrouw helpen. Herken jij jezelf, mail dan snel.
Lux

Lux

Via het Dierenasiel ben ik hier beland. Ik ben wit met staande oortjes, niet groot en van het mannelijk geslacht. Duidelijk op zoek naar een leuke vrouw, ik zag er al een voorbij flitsen. Mail je mij dan ga ik met je mee.
Penka

Penka

Deze dame is een zogenaamde driekleur en heeft vachtverzorging nodig. Maar dan heb je ook een echte knapperd. Via het Dierenasiel hier terechtgekomen, maar het goede nieuws is dat hier mooie mannen zijn waar ik uit mag kiezen. Mailen heren.
Nys

Nys

Ook ik kwam in een kartonnen doos, samen met mijn broer Koni, hier aan omdat er niet meer voor mij gezorgd kon worden. Helaas ben ik een beetje ziek en moet eerst herstellen van EC. Zodra ik beter ben, wil ik graag daten met een leuk vrouwke. Zelf heb ik hangoren en heb mooie vlekjes in mijn toetje en ben heel licht beige. Een knapperd dus.
Floef en Flokje

Floef en Flokje

Hi, ik ben Floef, zwart met een wit blesje op mijn kopje en ook nog hangoren en mijn vrouwtje is Flokje, smetteloos wit met hangoren en hele mooie donkere ogen waarop ik natuurlijk verliefd ben. Wij zijn niet groot maar groeien nog wel. Wil jij ons mailen dan gaan we graag mee.
Frost

Frost

<R3505>
Zappa

Zappa

Ik vond dit doorkijkje wel goed genoeg voor de foto, want ik ben niet van plan daarachter vandaan te komen. Tenzij er natuurlijk een leuke vrouw voorbij komt waar ik mij graag mee bezig wil houden. Mijn uiterlijk is met  een mooie witte streep over mijn neus en hals. Via de dierenambulance hier gearriveerd  Laat de dames maar mailen.
Frizo

Frizo

Ik ben afgestaan omdat mijn baas veel moet werken en ik niet meer de aandacht kreeg die nodig was. Met wit met grijze hangoren en verticale strepen ben ik zeker een goede partij. Graag wil ik een lieve vrouw verwennen, knuffelen, poetsen en tegen elkaar aan liggen. Lijkt me alle seizoenen heel fijn. Hoor van jou.
Nowell

Nowell

Niet zo groot maar wel heel dapper en aaibaar. Bruin met een zwart neusje en mooie pluis rond mijn staande oortjes. Mijn baas had geen tijd meer voor mij, dus joepie verkering met een leuk vrouwke ligt in het verschiet. Als je mailt natuurlijk.
Credence

Credence

Ik heb eigenlijk diverse kleuren, grijs, beige, beetje wit, maar één ding: knap ben ik zeker. Mijn mooie lange hangoren hebben natuurlijk wel onderhoud nodig en daarvoor zoek ik een lieve meid die ze wast en met mij knuffelt, zodat we samen een heel leuk leven hebben. Herken jij jezelf, mail me dan.
Tjaard

Tjaard

Met een spierwit neusje met zwarte omlijsting ben ik de knapste man van de opvang. Een Japanner met staande oortjes en vooral niet groot. Alles zit er op en aan. Daar smelten toch alle dames voor? Zie jij het zitten, mail me dan, want dan ga ik met je mee.
Eloy

Eloy

<R3536>
Mino

Mino

<V3537>
Toshi

Toshi

<R3540>

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube