6 Voedsters

Om de volledige pagina te bekijken, klik je op de foto of de naam.

Claire

Claire

Ik zit hier echt verbaasd te kijken, want ineens ben ik alleen nadat mijn man is overleden. Wit met zwarte oren en prachtige ogenschaduw rond mijn ogen. Nou, ben ik knap of niet? Als vrouw wil je graag verwend worden, dus zoek ik verkering met een leuke nieuwe echtgenoot. Ben volwassen, niet piepjong maar ook niet oud. Wie mailt?
Krissy

Krissy

Let op! Krissy is niet in de opvang. Hallo, ik ben Krissy. Ik ben helaas onlangs op jonge leeftijd weduwe geworden, ik mis mijn Simon heel erg en hoop op een nieuwe vlam in mijn leven, die mijn dagen kan opfleuren. Ik ben bijna twee jaar geleden gedumpt, ik was waarschijnlijk toen nog maar een paar maanden oud. Omdat ik mogelijk zwanger was ben ik meteen gecastreerd en daarna ben ik in dit paradijs terecht gekomen. Mijn baasjes zijn dol op mij, maar willen geen nieuw konijn erbij, omdat ze wat ouder worden. Ze zien dat ik alleen helemaal niet gelukkig ben, dus zoeken ze een fijn nieuw huis voor me. Ik ben een nieuwsgierige spring in het veld, die veel ruimte nodig heeft. Ik houd enorm van graven en rennen over het grasveld en spring dan regelmatig een gat in de lucht. Ik ben een flinke meid, iets kleiner dan een Vlaamse Reus. Hebt u een lieve man met een grote tuin, dan kom ik hem graag ontmoeten. Mijn baasjes zeggen dat alles wat van mijn inboedel gebruikt kan worden mee mag verhuizen.
Troela

Troela

Een echt fotomodel zoals je ziet. Mijn broers zijn hier ook, maar ik ben de dame van het oepsnest. Geheel wit met beige ogenschaduw en mooie grote staande oren. Nog jong en in de groei, maar wel op zoek naar een date met een leuke vent die samen met mij wil wonen in een forever home. Mail je mij?
Zippora

Zippora

Ik ben hier gebracht omdat mijn baasje niet meer voor mij kon zorgen. Dus zit ik nou hier schalks te kijken naar een maatje, maar deze knuffel doet niet veel, dus zoek ik een echte gozer die mijn hangoren wast en de liefde van mijn leven wordt. Zelf heb ik de wildkleur met een witte buik. Herken jij jezelf, mail me dan vlug.
Marley

Marley

Er waren een heleboel konijnen en daar ben ik er een van. Gered en nu hier. Knappe mix-rex, dus weinig rui, sneeuwwit en met helikopter oren. Speels, jong, leuk en een vrouw. Nu nog een lieve echtgenoot en dan gaan we er samen vandoor. Mailen heren.
Elmira

Elmira

BINNENKONIJN Ik zit hier op mijn gemak te wachten tot er leuke heren voorbij komen, want die hebben ze hier genoeg. Zelf ben ik best een knappe dame, donkergrijs met lichtgrijs, beetje pluis. Af en toe naar de kapper is wel noodzakelijk. Niet zo groot, dus graag een man die mijn vacht mee wil helpen onderhouden en lief voor mij is. Ik wacht op je liefdesmail.
Nakita

Nakita

BINNENKONIJN Ik kwam ernstig verwaarloosd binnen en mijn vacht was helemaal vervilt. Maar na een bezoek aan de dierenarts en de kapper ben ik weer een knap konijn, een zogenaamde Teddy, grijs van kleur met een mooi snorretje, waarmee ik een grande dame ben. Welke lieve man wil voor mij zorgen en woont in de buurt van de kapper, want vachtverzorging is wel noodzakelijk. Ik wacht op jou.
Punky

Punky

Ik ben achtergelaten bij het Vogelrevalidatiecentrum in Zundert en ik bleek zwanger. Inmiddels ben ik bevallen en weer helemaal bekomen van alle zorg voor de kleintjes. Nu mag ik weer aan mezelf gaan denken en hoop hier een leuke man tegen te komen die voor mij wil zorgen en wil spelen en knuffelen. Zie jij mij zitten? Ik wacht op jou.
Hippy

Hippy

Ook ik ben er een van het grote oepsnest en ben een van de dames van het gezelschap. Wit zwarte oren en mooie ogenschaduw en een mooie zwarte stip op mijn rug. Welke gozer wil met mij daten want ik zoek een leuke partner.
Nynke

Nynke

Achtergelaten in de vogelkist bij het VRC in Zundert bleek ik hoogzwanger en ben de volgende dag al bevallen. Broodmager ben ik nu zelf en daarom ga ik eerst bijkomen van alle stress. Maar als dat allemaal voorbij is, wil ik graag contact met een leuke man. Zelf ben ik wit met beige staande oortjes. Wie mailt?
Janiek

Janiek

Mijn moeder is Jacinda en we zijn hier als gezin gekomen omdat mijn baasje ons een beter leven gunt. Ik ben nog een super jong meisje, maar wil toch graag daten met een lieverd die mijn Japanse hangoren wast. Wie mailt?
Knetter

Knetter

Ik ben gevonden en hier naar toe gereisd met de Dierenambulance. Een echte knappe vrouw, met tijger gestreepte oortjes, zwarte ogenschaduw en verder sneeuwwit. Welke gozer houdt van poetsen, knuffelen en spelen? Dan mail maar snel want ik ben zo weg.
Mootje

Mootje

Een volwassen vrouw, wildkleur met 'heli'-oren, soms hangoren, witte borstpartij zoekt verkering met een leuke en lieve man. Welke gozer mag ik verleiden tot een poets- en knuffelbeurt.
Lofty

Lofty

Ik ben een zwart met bruin konijn, een black en tan en ik moest het veld ruimen want mijn baasjes namen een hond en dat ging niet samen. Sneu want ik was er eerder. Zo gaat dat in het konijnenleven. Leuk is wel dat er nu een man in mijn leven komt waar ik fijn tegenaan kan zitten en mee kan spelen. Wie mailt voor mij?
River

River

Ik heb al een rivier van tranen gelaten, want mijn maatje is overleden en nu wil mijn baasje geen nieuwe man voor mij uitzoeken. Dus ben ik nu hier om te daten, want dan moet ik er zelf op uit. Zelf ben ik een witte hangoor met koolzwarte ogen, oftewel super knap en lief. Welke man wil mijn vacht mee onderhouden, want ik wil wel smetteloos wit blijven.
Maja

Maja

Ik ben een mooie jongedame uit een 'oeps'nest. Wit met zwarte oortjes en mooie zwarte vlekjes rond mijn neusje. Helemaal af dus. Welke jongeman wil met mij trouwen, want alleen is maar alleen. Mail je mij?
Bo

Bo

<V3730>
Wasa

Wasa

Hi mannen, zie je mij schalks in de lens kijken. Wie wil er een mooie bruine vrouw met een zwart kopje en hangoren. Volwassen en hier terecht gekomen omdat ze geen tijd meer voor mij hadden. Snap je dat nou? Mail voor mij en je krijgt er geen spijt van.
Camilla

Camilla

Samen met mijn zus Meghan hier naar toe gereisd en we lijken op elkaar. Ook ik ben zwart met wit, staande oortjes en met een mooie zwarte streep over de rug. Omdat mijn baasje niet meer voor mij wil zorgen, mag ook ik op zoek naar verkering met een leuke man. Gaarne snel mailen svp.
Meghan

Meghan

Mijn baasje had geen tijd meer voor mij en ik had ook te weinig ruimte volgens haar, want ja we groeien en dan blijkt dat ik geen dwergkonijn ben. Zwart met wit, staande oortjes en een prachtige donkergrijze streep over de rug. Graag wil ik een leuke man hier ontmoeten om samen mee verder te gaan. Wie mailt?

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube