6 Voedsters

Om de volledige pagina te bekijken, klik je op de foto of de naam.

Cassie

Cassie

Via het Dierenasiel ben ik hier beland. Ik ben een Japanner en heb een staand en een hangoor. Nu zit ik lekker in het hooi, maar eigenlijk wil ik graag een leuke gozer ontmoeten waar ik samen lekker mee in de tuin kan spelen en knuffelen. Wie o wie komt mij halen.
Taylor

Taylor

BINNENKONIJN Mijn echtgenoot is overleden en mijn baasjes wilden geen nieuwe maat voor mij uitzoeken, dus mag ik het nu zelf proberen. Ik ben een Franse hangoor, een zogenaamd zwaargewicht en zoek verkering met een lieve man die mijn grijze hangoren wast en onderhoudt. Zelf hou ik van aaien maar niet van oppakken. Welke heer wil met mij trouwen. Hoor van jou.
Janneke

Janneke

Ze hebben mij gevonden toen heel koud was, waarna de Dierenambulance mij hier heeft gebracht. Je ziet dat ik een vrolijk meisje ben en zwart met wit. Er is al interesse in mij, dus heren mail maar vlug.
Hermelien

Hermelien

Hou je van een hangoor, wildkleur met donkerbruin, dan ben ik de juiste vrouw voor jou. Wel heb ik een beetje pech gehad, want ik kwam binnen en toen bleek ik aan een oog blind en dat is verwijderd, want dat oog deed pijn. Maar ik zie met het andere oog super scherp. Als je echt van me houdt, vindt je dat niet erg. Ik ben heel lief en wordt graag geaaid. Mail je mij?
Jala

Jala

Ik heb me hier een beetje verscholen achter de rug van mijn zus, maar als je mij aait ben ik je vrouw. Driekleur en zogenaamd blond met een mooie witte streep over mijn neus en staande oortjes. Welke man valt voor een blonde dame? Mail je mij, dan ga ik mee.
Sisu

Sisu

Je ziet het misschien niet zo goed, maar ik ben een chinchilla met een witte bles aan de zijkant. Uiterst knap, met staande oren en natuurlijk een vrouw. Nog jong maar wel op zoek naar verkering met een leuke man. Welke gozer wil met mij daten?
Zafirah

Zafirah

Ik ben een kleine Japanse driekleur en moeder geworden van drie hele knappe baby's. Die hebben hun ma nu niet meer nodig, dus zoek ik een trouwe bondgenoot om lekker samen te genieten, te stoeien en te knuffelen. Ik hou van aaien en ben heel lief. Welke man houdt van gekleurd en wil mij verwennen met kusjes en mijn oortjes wassen.
Niffty

Niffty

Mijn baasje kon niet meer voor mij zorgen, dus ben ik samen met mijn zus hier beland. Een beetje verlegen ben ik wel en ook flink uit de kluiten gewassen, maar ik ben wel erg lief. En bruin met een zwart neusje en lange hangoren. Welke man wil mijn oren onderhouden, wassen, knuffelen en stoeien. Mail me dan.
Nina

Nina

Ik kom van ver want ik ben een New Zeelander. In de bloei van mijn leven, want ik ben nog jong. Prachtig oranje met staande oortjes - zo zie je ze maar weinig. Heel aaibaar en lief. Mijn baas had teveel konijnen en dan mag je hier op zoek naar een echtgenoot. Die vind ik vast snel, dus mail me maar, dan kom ik naar je toe.
Spikkel

Spikkel

Ik ben beslist niet klein en pas maar net in de hooiruif . Een prachtige Franse Hangoor, een echte zwaargewicht en een vrouw. Welke man houdt van een stevige dame, grijs van kleur en heel lief en rustig. Ik hou alleen niet zo van optillen. Mail je mij?
Snickers

Snickers

Mijn baasje kon niet meer voor mij zorgen en heeft mij hier gebracht om een leuke gozer te zoeken. Zelf ben ik heel knap. Japanner met zwart neusje, witte onderzijde en lieve, staande oortjes. Niet al te groot en lief. Wacht op je liefdesbrief.
Twix

Twix

Hou je van een vrouw met grijze hangoren en pluis, dan moet je mij uitkiezen. Mijn baasje kon niet meer voor mij zorgen. Nu mag ik gaan rondkijken of er een mooie man voorbij komt die bij mij past en mijn oren wast. Ben jij mijn Valentijn? Mail dan snel.
Liliana

Liliana

Mijn ene oor hangt en het andere staat en ik ben een mooie zwarte, stevige dame. Ik kreeg niet genoeg aandacht en ben naar hier gekomen om een leuke gozer te zoeken die mij alle attentie geeft, binkies maakt en knuffelt. Wie durft.
Navia

Navia

Hou je van een fraaie hangoor dame en ook nog eens een hele mooie grijs met witte kleur, dan mail maar snel heren, want ik ben zo weg. Ik kreeg niet genoeg aandacht dus ben ik daar nu wel naar op zoek. Spreekt het je aan, dan wacht ik op je liefdesmail.

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube