5 Rammen

Om de volledige pagina te bekijken, klik je op de foto of de naam.

Gordy

Gordy

Hi. Ik zit hier op mijn gemak in het stro te wachten op een leuke vrouw, want mijn echtgenote is overleden en dan kom je terug om een nieuwe dame te zoeken. Hou jij van black en tan dan ben ik je man. Mail je mij dan gaan we samen weg.
Christof

Christof

Ik ben wit en heb soms staande soms hangende oortjes en ben via het Dierenasiel hier terecht gekomen. Welke dame wil een smetteloze vacht, want daar moeten we dan samen aan werken. Mail je snel?
Boye

Boye

Ik ben een volwassen jongeman met hele mooie manen rond mijn hangoren. Zogenaamd pluis. Licht beige van kleur. Zo zie je ze niet zo vaak. Daarom zoek ik een zeldzame dame die lief voor mij is en bereid is dit allemaal te onderhouden. Herken jij jezelf? Mail me dan snel.
Timber

Timber

Klein maar dapper en via het Dierenasiel hier gekomen. Ook nog in mijn neus gebeten, werd er geconstateerd toen ik werd gevonden. Maar gelukkig is alles weer goed gekomen en mag ik hier op zoek naar een lief vrouwke. Ikzelf heb de wildkleur met een mooie pluisring rond mijn kopje. Extra leuk dus. Ga je voor petit? Mail me dan direct.
Audi

Audi

Herkenbaar aan mijn witte snuit hoef je nooit lang naar mij te zoeken. Driekleurig, grote staande oren en van het mannelijk geslacht. Met de dierenambulance hier gekomen en op zoek naar verkering met een mooi dametje. Wie rijdt er met mij mee?
Frost

Frost

Via het Dierenasiel ben ik gevonden. Ik ben nog superjong, maar mag eindelijk een leuke jongedame uitzoeken. Zelf heb ik staande oortjes, ben wit met zwarte oogjes en heel nieuwsgierig. Wie wil mijn vrouw worden?
Ransom

Ransom

Zie je mij op mijn gemak in de lens kijken? Dat komt omdat ik wel weet hoe knap ik eigenlijk ben. Beautiful zwart-witte hangoren, witte buik en witte pootjes en verder zwart. Welke lieve vrouw wil met mij trouwen zodat we samen de winter tegemoet gaan en vele andere seizoenen. Aan mij zal het niet liggen. Mailen vrouwen.
Hertog Adrie

Hertog Adrie

Ja Ja, ik ben een heer van stand. Choco-bruin met kleine oortjes en beslist niet groot. Mijn baasje had een allergie en nu zit ik hier te wachten op een mooie freule die met mij in een kasteeltje wil wonen voor altijd. Mail me vlug.
Beertje

Beertje

Mij kun je in het donker gemakkelijk herkennen, want ik heb een wit neusje en een wit befje. Donkerbruin met staande oortjes. Ik ben iets te dik, maar als er een vrouw voorbij komt, ga ik er achteraan. Dan slank ik vanzelf weer af. Mijn baasje heeft mij afgestaan omdat er een allergie was geconstateerd. En ik rui niet eens in de winter. Enfin dames, mail mij snel, want ik ga graag met je mee.
Benja

Benja

Ik kom uit een overvolle tuin met veel te veel konijnen. Ik ben nog een jonkie, maar mag toch al zoeken naar een leuke meid die niet te groot is, want ik ben nog klein maar groei nog wel. Zwart met wit en staande oortjes. Vindt je mij een knappe man, mail dan vlug.
Chopper

Chopper

Je ziet mij zelden hoor. Koolzwarte ogen, hartstikke wit met hangoren en dan ook nog een man. Welke vrouw wil mijn oren wassen, want dit moet wel allemaal onderhouden worden, anders blijft het niet smetteloos wit. Ik wacht op je liefdesmail.
Lake

Lake

Ik ben een man met 2 gezichten. Aan de ene kant is mijn kopje wit en kijk je naar de andere kant, dan is mijn kopje zwart. Zo apart zie je ze zelden. Verder heb ik grote, wit met zwarte oren en uiteraard wil ik graag een leuke vrouw ontmoeten die met mij verder wil. Keus genoeg heb ik me laten vertellen, dus wie wil kan mailen.
Zlatan

Zlatan

Het kindje van mijn baasje bleek allergisch voor konijnen en daarom moesten we weg. Mijn vrouw heeft al een nieuwe partner gevonden en ik mag op zoek naar een leuke echtgenote. Zelf ben ik mooi grijs met wit gestreept en heb staande oortjes. Mij zie je niet zo vaak, dus dames, kom maar snel met je liefdesmail.
Mitchell

Mitchell

Mijn baasje bleek allergisch voor konijnen en daarom ben ik nu hier om een nieuwe vrouw te zoeken. Hartstikke knap, wit met bruin en grijze stippen en mooie witte oren. Kortom dames laat deze kans niet voorbij gaan want ik ben zo weg. Mailen dus.
Zef

Zef

Samen met mijn broer Mitchell ben ik hier naar toe gereisd. Ik ben een Japanner met een mooie pluisring rond mijn kopje en niet zo groot. Ik kijk graag de kat uit de boom zoals je kunt zien, maar heel lief en aaibaar. Ook ik zoek een lieve dame die met mij een lang konijnenleven tegemoet wil gaan. Mail je mij?
Toby

Toby

Ik ben klein, wit met abrikoos en heb enorme oren die af en toe wel geborsteld moeten worden. Maar hou je van een aparte man, kies mij dan, want deze combinatie zie je zelden. Knap, klein en vriendelijk van aard. Wat wil je als vrouw nog meer. Mailen dames.

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube