4 Koppels

Om de volledige pagina te bekijken, klik je op de foto of de naam.

Rusty en Berkel

Rusty en Berkel

Ik zit bijna bovenop mijn vrouw, maar ik ben dan ook de man in huis. Wildkleur met bruin en grote staande oren. Mijn dame is wit-abrikoos en zwart en wij moesten het veld ruimen voor de hond. Tja, wij waren er eerder, maar zo gaat dat. We zijn sociaal en lief. Wie biedt ons een nieuw huis. Mailen maar.
Timber en Vera

Timber en Vera

Wij zijn op zoek naar een thuis waar we ons zelf mogen zijn. Waar het niet erg is dat ik, Timber, in het begin bang ben. Dat ik de tijd nodig heb om aan je te wennen. Dat ik aan je zal wennen, maar dat ik meer een konijnenvriend op afstand ben. Dat als je niet kijkt ik een feestbeest ben. Waar het geen probleem is dat mijn vriendin doof is en bovenal een stoer wijfie die van aandacht houdt. Kun jij ons dat bieden? Een rustige ruime woonruimte in de buitenlucht en ons accepteren zoals we zijn. Dan gaan wij met elkaar heel gelukkig worden.
Tubbo en Pooh

Tubbo en Pooh

Wij zijn al heel lang bij elkaar en zijn hier gebracht omdat mijn bazin geen tijd meer voor ons had en er ook niet meer naar omkeek. Tubbo is de man met hangoren en beige bruin en zelf ben ik een echte Japanner. Wil jij ons een nieuwe start bieden, dan gaan we graag mee. Aaibaar, sociaal en lief.
Orlando en Queenie

Orlando en Queenie

Wij zijn een wat ouder echtpaar en waren al lang bij onze bazin. Helaas ging ze naar een appartement waar geen huisdieren zijn toegestaan en moest ze afscheid van ons nemen. En dat kostte best wel moeite. Wij hopen op een leuk nieuw forever home waar wij gezellig héééél oud kunnen worden. Mail je snel?

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube