4 Koppels

Om de volledige pagina te bekijken, klik je op de foto of de naam.

Draco en Phoebe

Draco en Phoebe

Phoebe is de dame met de blauwe ogen. Ze is erg lief en ondeugend. Draco is de heer en heeft rode ogen. Hij kijkt liever een beetje de kat uit de boom. We zijn in de opvang gekomen omdat ons baasje niet meer voor ons kon zorgen. Nu mogen we samen op zoek naar ons forever home. Hou je van smetteloos wit, mail dan snel, dan gaan wij graag mee.
Sylvester en Lina

Sylvester en Lina

Wij zijn heel close met elkaar. Ik, Sylvester en de man van het stel, ben wit met grijs en mijn echtgenote Lina is zwart met een wit neusje. Wij moesten weg want onze baasjes hadden een muizenplaag, maar voer moet je ook goed opbergen, want anders eten ze mee. Enfin wij zoeken nu een nieuw forever home en zijn heel aaibaar en lief. Wie mailt ons?
Popcorn en Frutje

Popcorn en Frutje

Logeren bij WELKOOP in Elst Ons kun je goed uit elkaar houden. Popcorn is de hangoor, mijn echtgenoot en ik ben Frutje, de chinchilla dame. Wij zijn al een aantal jaren bij elkaar en allebei grijs van kleur. Ik heb kleine staande oortjes en mijn man heeft hangoren. Nu weet je alles. Kom je ons snel halen?
Guus en Tijgertje

Guus en Tijgertje

Wij zijn al heel lang bij elkaar en zoeken een nieuw forever home. Ons baasje ging verhuizen en wij konden niet mee. Guus is mijn echtgenoot en een driekleur met hangoren en ik ben Tijgertje, de albino met hangoren. Wij zijn een zeldzaam mooi koppel, dus mailen als je ons wilt.

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube