Mcqueen, Paulien en Poppy

Mqueen trio (24)
Mqueen trio (18)

Hoi, ik ben McQueen (oranje/wit). Ik ben vermoed naar Lightning McQueen van de film Cars. Ik ben namelijk gevonden in Etten-Leur onder een auto vlakbij het station. Terwijl ik toen pas een week of 4 oud was. Gelukkig heeft iemand mij gevonden en een vrijwilliger heeft me naar de opvang gebracht. Anders was ik er ondertussen niet meer geweest. Ik ben erg lief en nieuwsgierig.
Ik zit in de opvang sinds 12-4-2019.

Mcqueen zat in een ren in de opvang naast Paulien en Poppy. Mcqueen besloot zelf dat het tijd was voor een dame, is ontsnapt en terecht gekomen bij de 2 dames. Ze zijn met z'n 3-en zo dolgelukkig en smoorverliefd dat we besloten hebben Mcqueen en zijn dames samen te laten. Mcqueen is een perfecte heer, hij verdeelt zijn aandacht over de 2 dames en geeft ze om de beurt flinke wasbeurten. Ondanks zijn kleine formaat staat hij zijn mannetje wel tegenover zijn 2 grote vriendinnen.

Hieronder lees je het verhaaltje van Paulien en Poppy.

Hallo, ik ben Paulien (zwart). Een flinke dame van 4 kg. Ik was er bijna niet meer geweest, ik zou namelijk geslacht worden. Gelukkig ben ik gered en in de opvang terecht gekomen. Mijn leeftijd is onbekend. Voor mijn formaat konijn heb je ook wel een flinke ruimte nodig, want ik wil daar wel met mijn vriendjes wonen. Mijn vader is een Witte van Dendermonde en mijn moeder een Vlaamse reus.
Ik zit in de opvang sinds 3-3-2019.

Hallo, ik ben Poppy (chinchilla grijs). Een flinke dame van 2,5 kg. Ik ben geboren op 14-3-2019 in de opvang. Mijn moeder, Paulien, was er bijna niet meer geweest. Ze zou namelijk geslacht worden. Gelukkig is ze gered en in de opvang terecht gekomen. Voor mijn formaat konijn heb je ook wel een flinke ruimte nodig, want ik wil daar wel met mijn vriendjes wonen. Mijn opa is een Witte van Dendermonde en mijn oma een Vlaamse reus.

Heb jij ruimte voor deze 3 kanjers, neem dan contact op met de opvang.

 

Mqueen trio (16)
Mqueen trio (4)

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube