Konijnen niet plaatsbaar

niet plaatsbaar: konijn is nog niet vrijgegeven voor adoptie


Boris en Haxel

Boris en Haxel

Wij zijn een blond echtpaar, Boris en Haxel. De struise man met die grote oren dat ben ik, Boris en die pronte dame met het zwarte neusje dat is mijn vrouw Haxel. Wij zijn binnenkonijnen en houden van warmte en een lekker nestje. Biedt jij ons een nieuw huis? Wij zijn niet alleen lief voor elkaar maar ook voor onze nieuwe baas.
Hutspot

Hutspot

Alweer een wintergroente! ze hebben mij Hutspot genoemd omdat ik wit ben met bruine spikkels en hele lange bruine oren heb. Het Dierenasiel heeft mij hier gebracht, dus heb ik geluk gehad want alleen is maar alleen en ik ben gevonden om hier verkering te zoeken met een leuke vrouw die samen met mij worteltjes wil eten, want daar hou ik wel van. Mail voordat ik voor je neus wordt weggekaapt want knapperds zijn het eerste weg. Maar ik ben heel lief en dat is ook wat waard.
Peanut

Peanut

Ik ben Peanut, klein maar dapper en mijn maatje is overleden. Ben nu een beetje bang, want mijn baasje had veel katten in de tuin die ons steeds bleven plagen. Toen mijn maatje nog leefde bleven ze wel weg, maar toen ik alleen overbleef was het niet meer leuk. Ik zoek een lief manneke wat mij bescherming biedt. Ik ben een driekleur en heb flinke oren maar ben maar klein. Mail je snel?
Linus en Lala

Linus en Lala

Mijn naam is Linus, ik ben een hangoor man en heb de zogenaamde wildkleur meegekregen. Ik stel je voor aan mijn dame Lala, langharige vacht met staande oortjes. Ik word graag gekamd en ga daar voor zitten. Wij zijn binnen gewend maar mochten bij mooi weer ook naar buiten. Maar nu zitten we graag bij de kachel. Wil jij ons verzorgen dan wachten wij op je mail.
Pleuntje

Pleuntje

Ik ben Pleuntje genoemd naar mijn baas en ben een dame met beige hangoren en overal wit met beige schoonheidsvlekken. Mijn neusje is donkerbruin dus dat steekt mooi af. Gaarne mailen als je mij ziet zitten, want een leuke vent is toch heel fijn om mee af te spreken en te knuffelen.
Lieve

Lieve

Hi, ik heet Lieve en ben een zogenaamde driekleur, beige zwart en wit. Mijn oren zijn twijfelachtig, 1 hangt en de andere staat, maar dat kan nog veranderen. Ik ben gevonden en door een lieve dame naar de opvang gebracht waar ik eten krijg en ook op zoek mag gaan naar een leuke heer die met mij wil trouwen en de winter en alle andere seizoenen bij mij wil blijven. Mail je gauw?
Herfst

Herfst

Ja hoor, ik heet naar een seizoen en dat is knap regenachtig en fris, Herfst! Ik ben een zogenaamde wildkleur met bruin, heb staande oren en zoek een leuke vrouw om mee te daten. Als het lukt gaan we samen knuffelen en in de tuin spelen. Ik wacht op jou.
Boesie

Boesie

Ik ben hier pas en ben nieuwsgierig van aard. Ik heet Bousie, dat is een vreemde naam maar wel begrijpelijk want mijn bazin komt uit Curaçao en omdat zij teruggaat naar haar geboortegrond kan ik niet mee. Heel jammer, maar ik mag wel op zoek naar een mooie dame. Ik ben grijs van kleur en met een mooie pluis rond mijn hoofd. Mail je snel dan kom ik naar je toe.

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube