Konijnen in de pleeg

Jette

Jette

Hallo ik ben Jette, een mooie vrouw met twijfelachtige oren, 1 hangend, 1 staand, maar dat mag de pret niet drukken. Mijn kleur is wit-bruin en grijs, dus kies maar. Mijn baasje kon niet meer voor mij zorgen, dus terug naar de opvang en opnieuw gaan daten met een leuke gozer die voor mij wil zorgen en waar ik lekker tegenaan kan liggen want het wordt winter. Vergeet je niet te mailen voor mij?
Brammie

Brammie

Ik heet Brammie, leuke naam verzonnen en ik heb hangoren en ben bruin-wit van kleur. Op mijn neusje heb ik een mooie grijze streep. Knap uiterlijk nietwaar. Omdat ik nu geen maatje heb, wil ik hier proberen een leuke dame te vinden, want ik word graag gekoppeld zodat ik weer lekker in de tuin kan spelen. Mail je snel?
Blueberry

Blueberry

Ik ben bijzonder, want ik ben spierwit, heb hangoren en blauwe ogen en ik heet Blueberry. Hoe knap wil je het hebben. Helaas ben ik door mijn baasje naar het Dierenasiel gebracht en nu ben ik hier om opnieuw verkering te zoeken met een mooie vrouw die flink kan poetsen, want ja ik ben wit en dat moet wel zo blijven. Stuur je even een mailtje?
Larina

Larina

Hoi ik ben Larina, genoemd naar iemand uit een ver land, maar ik ben gewoon van hier en heb hangoren en ben grijs van kleur. Via het Dierenasiel hebben ze me hier gebracht en mij verteld dat ik hier een nieuw manneke uit mag zoeken. Jippie verkering.
Nore

Nore

<tekst>
Philana

Philana

Ik heb niet alleen een mooie naam, Philana, maar ik ben echt knap. Zwart met lange hangoren met manen als een leeuwinnetje. Via het dierenasiel ben ik hier gebracht en ga hier verkering zoeken met een leuke knul die ervoor zorgt dat mijn manen mooi blijven. Je hoeft niet knap te zijn als je maar lief bent voor mij. Mail snel.
Kwast

Kwast

Ja hoor, ze hebben mij Kwast genoemd omdat ik van die mooie pluisjes aan mijn kin heb hangen. Ben bruin van kleur, ben een hangoor man, beetje ondeugend. Ik wil graag trouwen met een leuke vrouw en daar mag ik hier naar zoeken. Als je mailt kom ik snel naar je toe.
Flossie

Flossie

<tekst>
Lonnie

Lonnie

<tekst>
Keb

Keb

<tekst>
Buddy Holly

Buddy Holly

<tekst>
Bentley

Bentley

Ja hoor, ik ben genoemd naar een hele dure limousine, maar ik ben ook heel knap. Grijs met lange hangoren en heel vriendelijk bovendien. Wordt je al verliefd op mij dan ben ik je nieuwe echtgenoot. Ik wacht op je liefdevolle mail.
Bumper

Bumper

Hoi, ze hebben mij Bumper genoemd! Jaja, als je niks meer weet dan gebruik je gewoon alle onderdelen van een auto, maar ze menen het goed hoor en ik vind het eigenlijk wel een grappige naam. Ik heb staande oortjes en een mooie pluizige snor. Wit met beige en zwart, een zogenaamde driekleur en nu maar hopen dat er een dame voor mij valt. Mail je gauw dan kom ik naar je toe, want alleen is maar alleen.
Diva

Diva

Als je het over sterren hebt dan ben ik een echte Diva. Super knap, wit van kleur met eeuwig durende zwarte ogenschaduw en zwarte staande oortjes. Niet groot maar dapper. Ben jij ook een ster, dan gaan we samen naar de maan...... grapje naar een mooi huis met tuin en een lieve baas of bazin.
Milki

Milki

Hoi, ik heet Milki en ben zwart met wit getekend met zwarte staande oortjes. Ik ben naar de opvang gekomen omdat de kinderen mijn hok niet meer wilden schoon maken. Jammer hoor, maar daar staat tegenover dat ik nu wel een leuke dame mag uitzoeken die samen met mij de winter en andere seizoenen wil doorbrengen en we lekker dicht tegen elkaar aan kunnen liggen. Ben jij de vrouw van mijn dromen, mail dan subiet.
Choco

Choco

Ik ben de broer van Milki en wij zijn samen hier in de opvang gekomen, maar kunnen niet samen wonen want ik ben ook een man. En dat hadden ze in de dierenwinkel niet verteld, dat als de hormonen opspelen ik toch echt liever met een vrouw wil afspreken en niet met hem. Mail je voor mij dan krijg je daar geen spijt van.
Lanzo

Lanzo

<tekst>
Graciella

Graciella

<tekst>

RSS
Follow by Email
YouTube
YouTube